ABOUT کتوژنیک رژیم

About کتوژنیک رژیم

About کتوژنیک رژیم

Blog Article

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

با توجه به اینکه بیشتر غذاهای ایرانی، انواع کربوهیدرات دارند، رژیم کتوژنیک غذاهای شما را بسیار محدود می‌کند و نه‌تنها برای خوردن، بلکه برای تهیه‌ی غذاهای خود هم دچار مشکل می‌شوید.

به ‌جای این‌که مستقیماً به دنبال پاستا، دونات و کیک‌های کوچک بروید، وقتی برای اولین بار از کتو جدا شدید، سراغ کربوهیدرات‌های گیاهی بروید.

رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن توصیه می‌شود. اما قبل از هر چیز باید بدانید که این رژیم، مواد غذایی مصرفی شما را به‌شدت محدود می‌کند. در این رژیم، خبری از میوه‌های خوشمزه، بستنی و کیک و حتی نان و برنج نیست.

قبل از اینکه هر نوع رژیم غذایی را انتخاب کنیم، مهم‌ترین عاملی که باید در نظر بگیریم، عوارضی است که ممکن است برای ما ایجاد کند.

در هنگام خروج از کتو ممکن است موارد زیر اتفاق بیفتد که با آگاهی از آنها می‌توانید اثرات‌شان را کنترل کنید.

وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت می‌گیرید، به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها، قند خونتان هم پایین می‌آید.

یکی از تحقیق‌ها نشان داد، افرادی که رژیم کتو داشتند، ۲/۲ برابر بیشتر از کسانی وزن کم کردند که رژیم کم‌چرب و کم کالری داشتند.

سبزیجات ریشه‌ای و غده‌ها: سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین، هویج، شقاقل یا هویج قمی

هنگامی که کربوهیدرات‌ها را دوباره وارد رژیم خود می‌کنید، به همراه آن‌ها آب اضافی نیز وارد بدن می‌شود.

افراد زیر از این رژیم بیشتر کمک می‌گیرند، اما این دلیل نمی‌شود رژیم کتوژنیک پلاس اگر شما این مشکلات را داشتید بلافاصله و بدون مشورت متخصص از رژیم کتو استفاده کنید.

 رژیم کتو می‌تواند به کاهش سطح انسولین که نقش کلیدی در سندرم تخمدان پلی‌کیستیک دارد، کمک کند. زیرا یکی از دلایل ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک، افزایش سطح انسولین است.

در طول ۵۰ روز رژیم، هر ۱۰ روز یک بار، پشتیبان‌‌های موسسه طراوت به اندام دکتر کرمانی، با کاربر تماس گرفته و به سوالات او پاسخ می‌دهند و بر روند اجرای رژیم نظارت خواهند داشت.

اسم علمی این تغییر وضعیت بدن، از حالت گلوکز‌سوزی به چربی‌سوزی، کتوزیس است.

Report this page